tirsdag 30. juni 2015

Inkubasjonstid influensa

Influensa gir feber og smerter i hele kroppen, og i tillegg. Inkubasjonstiden fra smitte til symptomer er vanligvis to dager, men varierer fra en til . Influensa er ikke livstruende for de fleste, men kan være farlig for noen grupper.

Tiden fra smitte til sykdommen bryter ut (inkubasjonstiden) er . Tiden det tar fra man blir smittet til symptomene melder seg (inkubasjonstid) er vanligvis 1-dager og en episode med influensa varer vanligvis 7-dager. Smitter kollegaen mest før eller etter at hun har fått influensa og omgangssyke? Noen yrkesgrupper bør være hjemme to døgn etter at de er .

UTBRUDD AV INFLUENSA: Grensen for hva som regnes som et utbrud. Det vanlige er at inkubasjonstiden er én til tre dager, men det kan ta . Inkubasjonsti den tiden som forløper mellom smitteøyeblikket og sykdomsutbruddet. Influensa gir feber og smerter i hele kroppen.


Vanligvis får mellom fem og ti prosent av befolkningen influensa i løpet av en vintersesong. Influensaviruset finnes i luftveiene og inkubasjonstiden fra smitte til symptomer er vanligvis to dager. Inkubasjonstid betegner den tid det tar fra man blir smittet av en. Influensa – 1-dager; Svineinfluensa – 1-dager; Skarlagensfeber – 1-dager; Forkjølelse .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg