mandag 8. juni 2015

Lav temperatur barn

Mener du at barnet er nedkjølt til under normal kroppstemperatur? Og legevakten likte ikke at tempen var så lav, . BufretLignendeSmå barn har et temperatursenter som ikke er helt utviklet.

Det betyr at et barns temperatur kan svinge raskt, både opp og ned. Hva skal du være ekstra oppmerksom på, og hva gjør du når barnet blir syk? Oppdages ved lav kroppstemperatur, vondt i hodet, muskelsmerter, nedsatt . Hva kan grunnen være til at han har så lav temperatur?

Den er jo nesten grader under det han pleier å være til vanlig. Noen med erfaring vedr lav kroppstemp på små barn skrevet i Skravlesiden:. Så feberfri igjen, men på natten har han en temp på grader. Husk imidlertid at små barn lett får høy feber selv ved vanlige. Lav kroppstemperatur kalles også hypotermi og er definert som en . Er den målt i endetarmen er den litt lavere enn dette, men defineres fremdeles ikke som lav kroppstemperatur (hypotermi), som er under 35 . Har et barn som våknet og var ekstremt trøtt i dag.


Ville bare sove videre, noe som aldri skjer ellers. Normal kroppstemperatur er vanligvis mellom og grader, men husk å legge til en halv grad hvis temperaturen er målt under armen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg