mandag 15. juni 2015

Ising i tennene når jeg spiser

Mange opplever ising i tennene når de spiser eller drikker kalde, varme, søte eller sure mat- og drikkevarer, sier den norske Colgate-sjefen . Ising og overfølsomme tenner er som oftest ufarlig, men ganske irriterende. Om det er vondt i en tann når du spiser noe kaldt eller .

Hull i tennene, sprekker og brudd i en tann, utette fyllinger og. Mange opplever ising i tennene når de spiser eller drikker kalde, varme, søte . Opplever du korte, skarpe, jagende smerter i tennene når de kommer. Ising oppstår derfor ofte hvis man spiser vekselvis varm og kald mat og . Det finnes tannkrem som visstnok skal funke mot ising i tennene. Om det er vondt i en tann når du spiser noe kaldt eller drikker noe varmt kan . Dårlig ånde, smerter, ising i tennene, hevelse og ømhet. Ofte er det de minste problemene som føles som et kjempeproblem når det befinner.


Om det er vondt i en tann nå du spiser noe kaldt eller drikker noe varmt, kan det . Vet ikke om dette er rette forumet å spørre om dette på men jeg spør likevel. Jeg har aldri hatt hull i tennene mine noen gang så jeg vet da ikke . Ising i tennene kan de fleste oppleve når de spiser is og spesielt hvis de samtidig har varm kaffe til isen. Fra gule flekker på tennene til blødende tannkjøtt, her får du forklart hva kan.


Mange opplever ising i tennene når de spiser eller drikker kalde, . Ising forekommer derfor ofte hvis man spiser vekselvis varm og kald mat, for eksempel iskrem og kaffe. Noen føler at det iser i tennene når de trekker pusten i . Man kan oppleve det når man spiser noe kaldt slik som is. Man kan også oppleve ising i tennene når man drikker noe varmt . Hun forteller at de fleste kan oppleve ising når de spiser is, og spesielt hvis de samtidig har varm kaffe til. Produkter som forebygger og behandler ising i tennene. Mange voksne opplever ising i tennene når de spiser el-.


Ising og overfølsomme tenner er vanligvis mer ubehagelig og irriterende enn farlig. Isingen forekommer helst når man drikker noe som er kaldt, varmt eller syrlig. Hei, jeg er veldig plaget med ising i tennene når jeg spiser sjokolade og snop. Jeg kan ikke lengre nytte godteriet mitt som jeg skal kose meg . Dette opptrer kun når jeg spiser varm mat som grøt, suppe eller pasta med . Med slitt emalje på tennene kan det ise både når du drikker kaffe, juice eller spiser is. Og det kan faktisk være tannbørstens feil.


Fyllingsmaterialene vi bruker i dag er stort sett lysherdende, så de er ferdig herdet når du går ut. Derfor kan du som regel spise rett etter behandling. Da bør du komme til bunns i hvorfor det iser i tennene. Det er mest normalt å føle ising når du spiser eller drikker noe som er varmt, kaldt, søtt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg