onsdag 3. juni 2015

Utslett på ryggen som klør

Informasjon om tilstander som kan gi kle og utslett i huden. Utslettet er rød hevelser som blir større jo høyere opp på overkroppen. Det er lett kløe, spes på kvelden, klør egentlig kun ved friksjon mot f.

Ryggen er litt berørt kun litt på sidene litt over hoftehøyde. Skabb gir kløe fordi kroppen reagerer med en allergisk reaksjon på midden. Det kan imidlertid ta flere uker før kløen oppstår.


Dessverre blir det nesten alltid verre jo mer man klør.

Vanlige symptomer er utslett, kløe og brennende smerter. FUKTIGHETSKREM MOT KLØE: Det hjelper mot det meste, men. Voksne får vanligvis tørre og skjellende utslett, som regel i hud som ligger over ledd.


HUDPROBLEMER: Utslettet på ryggen til denne jenta er en allergisk. Det er viktig å finne ut om utslettet klør eller ei, og om barnet har feber . Vannkopper: Utslettet starter gjerne på brystet og ryggen og sprer. Det flasser smått men regner med det er fordi jeg klør på det støtt og stadig. I ansiktet, på bena, på armene, på brystet eller ryggen - ja, til og med under fotsålene!


Tidligere trodde man at utslettet kom fordi man var pustet på av alvene.

Dette fører til at huden hovner opp, det klør og det kan oppleves som svært . Kløe og utslett i huden er et vanlig problem. Helvetesil rosacea og akne er vanlig, men det finnes en stor mengde hudsykommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg