torsdag 25. juni 2015

Kløe i rumpa sopp

Du har blitt behandlet for sopp som gir kløe, og virksom soppbehandling taler for dette. Kløe rundt anus Jeg er mann på år, og mitt spørsmål er hva som kan være. Det er lurt å ta prøver før man starter behandling for sopp etc.

Jeg har over en legere periode hatt mye kløe i og områder rundt anus. Tilstanden kjennetegnes ved stadig kløe rundt endetarmsåpningen. Jeg har slitt med hemoroider i det siste, men har absolutt blitt bedre etter behandling hjemme.


Etter alt styret der nede med kremer og styr har . A3660BufretLignendeAnalkløe kjennetegnes ved plagsom kløe. Analkløe kan du forebygge og behandle selv, men ved gjentatte eller store plager bør du oppsøke lege. Ser ut til at det kan være rifter i rumpa. Kløe kan skyldes sopp og sopp kan også gi tørre såre slimhinner.


Sopp kan også gi kløe i endetarm, da ser man ofte et hvitlig nbelegg. Anal kløe - årsaker og løsninger for anal kløe; 1. I tillegg til funksjonen av anus forårsaker anal kløe forsvinner ikke lett. Hvis kløe til anus er forårsaket av en soppinfeksjon, kan det være et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg