torsdag 18. juni 2015

Vil bli gravid fort

Hvordan bli gravid fort og enkelt uten stress og mas. For mange par tar det lang tid å bli gravid. I boken ”På vei” skriver Gro Nylander at av par vil lykkes i å bli gravide innen tre. Orgasme er ikke ingen forutsetning for å bli gravid.


VIL SÅ GJERNE: Mye kos, lite stress og hyggig sex er viktig hvis dere prøver å få barn. Det er stor fordel å bli gravid i høstmånedene. I løpet av det neste året vil prosent ha blitt gravide.

Men først og fremst må man bli gravi og når man først har bestemt seg ønsker nok de fleste at det skal. Nå er det kanskje lett for meg å si, som ble gravid veldig fort. Vil du bli gravi så må du slutte med prevensjon.


Det kan likevel ta en stund før graviditeten inntreffer. Når du slutter med p-piller eller annen . Hvor fort og lett du blir gravid vil komme an på en rekke ulike faktorer. Noen av dem er helt eller delvis utenfor din kontroll, for eksempel din . Noen av dem er helt eller delvis utenfor din kontroll, for eksempel din alder og generelle .

Dersom du er på søken etter tips til hvordan du blir gravid er du på rett sted - Spiren. Du vil etterhvert se at det kommer frem et mønster, med 0. Når man forsøker å bli gravid anbefales det at man slutter å røyke. Og skal man bli planlagt gravi vil man gjerne at det skal skje så fort som mulig.


Det er bare noen få dager i måneden det er mulig å bli gravid. Noen råder deg til å ta en generell helsesjekk før du begynner veien mot graviditeten, det vil si før dere begynner å prøve å bli gravid. Noen tips for å øke sjansene for å bli gravid er å spise og sove . Mange har forventninger om å bli gravid umiddelbart etter at de har bestemt seg. Alle levende ting reproduserer seg, hvis ikke vil arten dø ut.


Men det er det jo opp til deg å avgjøre om du vil prøve ut eller ikke. I perioden fra du slutter med prevensjon, og frem til tiden da du gjerne vil bli gravi er det derfor viktig at du bruker annen beskyttelse hvis du ikke vil bli gravid. Tannpuss forebygger betennelse, som muligens kan forsinke at du blir gravid.


De neste to årene vil kun ca bli gravid selv. Har dere prøvd aktivt å bli gravid i ett år, anbefaler vi at dere starter utredning for å finne ut . Det er altså veldig få sikre medtoder for å bli lettere gravid. Det eneste jeg kan anbefale med sikkerhet er å begynne å ta folsyre så fort som mulig.


Hvis det går mer en 6mnd uten resultat, vil jeg anbefale og få sjekket ting . Jeg vil bare dele av min kunnskap og etterhvert erfaringer rundt dette. Jeg prøver ikke aktivt å bli gravi men som jeg skrev om i dette innlegget. Det blir fort lite plass til vingummi og freia sjokolade, og etter en uke smaker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg