fredag 26. juni 2015

Slimløsende barn

Ved hjelp av en mikstur, tablett eller pastill med slimløsende effekt, kan du lette pusten og dempe irritasjonen i de øvre. Barn får også ofte feber, søvnvansker og lite matlyst når de er forkjølet. Dersom drikke alene er utilstrekkelig, kan slimløsende hostesaft forsøkes.


Slimløsende hostemedisin med sitronsmak for voksne og barn over år. Bisolvon fjerner hosten ved å løse opp slimet i luftveiene. Solvipect Mikstur er en slimløsende hostemikstur mot slimhoste.


Du får ikke hostedempende, men du kan få slimløsende.

Slimløsende til baby mnd - Småtroll 0-år - Forum - Klikk. Noen som vet om noe som er slimløsende, bortsett fra hostesaft. Noen som kan anbefalle en slimløsende hostesaft til barn,som. BufretSpørsmål: Slimløsende behandling til små barn – hva kan brukes og hva er dokumentert?


Lege har mange små barn på kontoret der han ser behov for . Det eneste slimløsende for barn er vann, sier Madsen. Legemiddelverket anbefaler kun bruk av hostestillende medisin der det er nødvendig å . Når barn hoster, er det alltid et tegn på irritasjon i luftveiene. Gi slimløsende midler dersom barnet er plaget av seigt slim.


Slimløsende midler kan tas sammen med en forstøver eller ansiktsmaske. Har lest litt om Solvipect - den er jo slimløsende. Er det noen som har erfaring med det til så små barn?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg