tirsdag 23. juni 2015

Bilder av utslett på kroppen

Klarer du å stille en diagnose ut fra bilder og symptomer? Utslett på barnekroppen kan være vanskelig å tolke. Legger også ved linker under der du kan se bilder av de mulige årsakene og sammenlikne med ditt eget utslett.

Jeg legger ved en link til en side med bilder av dette utslettet:. Ellers er det ikke så uvanlig å få utslett på kroppen i forbindelse med en . Petekkier er små røde utslett som egentlig er millimeterstore, punktformede. Det er ikke alltid du kjenner symptomene ettersom kroppen kan tilpasse seg .

ALLERGI: Vanligvis skyldes utslett at en har vært utsatt for et stoff en er allergisk mot. Utslettet går så videre til nakken, overkroppen, lysken og rundt kjønnsorganene. Informasjon om utslett som er vanlig hos eldre.


Oslo Hudlegesenter tilbyr kort ventetid til et team av hudleger for vurdering og behandling av alle typer utslett. Det finnes typer allergiske utslett på huden hos voksne (bilde vedlagt). Velkommen til informasjonssenteret for hud og kropp.


Andre hudutslett kan komme av allergi overfor noe man har spist, bruk av. Elveblest er et rosa eller rødt utslett som ligner på utslettet som oppstår etter.

Utslett med feber tyder på en infeksjon i kroppen. De fleste kløende utslett er ufarlige; Mange utslett kan være kløende blant. En samling med artikler som beskriver kroppens anatomi og organenes funksjoner. Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til det . Tilstanden er karakterisert ved et kløende utslett som har form av en rød ring med.


Tinea corporis betyr at det er sopp på kroppen (tinea- sopp, corporis - kropp). Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til . Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen. Det sprer seg over kroppen, er rødlige og klør.


Som regel forsvinner de i løpet av noen timer eller få dager. Utslett: Prikker over hele eller deler av kroppen. Først er prikkene små og røde, før de hovner litt opp og blir til væskefylte blemmer. Legemiddelutslett, uønskede reaksjoner i huden fremkalt av legemidler.


Diagnosen bygger på det kliniske bildet av utslettet samt sykehistorien. Har fått et nuppete, kløende utslett som har vart i et par dager. Har hatt atopisk eksem fra jeg var lita, men . Jeg har fått noe utslett på leggene spesielt og litt på magen.


Initialt lite skjelling, varierende antall og farge, men uttalt kløe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg