mandag 22. juni 2015

Beste allergimedisin

Hvilken type allergimedisin som passer best for deg, kommer an på hva du er allergisk mot, hvilke symptomer du har, hvor sensitiv du er og hvor ofte du utsettes . Jeg har en eske Cetirizin fra ammeperioden liggende, men jeg syns ikke de funker så bra og jeg blir så himla trøtt av dem. Finnes det beroligende eller sovemedisin som ikke er vanedannende.

Finnes allergimedisin som stikkpille til barn? Erfaringer med ulike typer Allergimedisiner - Helse - VG Nett Debattvgd. Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignendeSynes det er mange oppfatninger om hvilken allergimedisin som virker best, ut i fra de ulike symptomene som finnes.


Føler at Zyrtec ikke gir nok effekt lenger. Det aller beste med disse medikamentene, er at vi vet at de er helt trygge, sier Shi. Legene ble bedt om å skrive ut billigere pollenmedisiner til flere pasienter. Allergimedisinen virker mot alle typer pollen, så for akkurat den grunnen. Allergimedisin helbreder deg ikke, men reduserer plagene dine.


Det gir best effekt om man starter behandlingen med antihistaminer noen . For alle allergikere er det best å unngå det man er allergisk mot. Allergimedisiner demper kroppens kraftige reaksjon på pollen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg