mandag 15. juni 2015

Hpv virus menn

Humant papillomavirus (HPV) tilhører en gruppe DNA-virus som inngår i. Fakta: Omtrent 70-prosent av alle kvinner (og menn) blir smittet. Fakta: Selv ved smitte av høyrisiko HPV virus, er det få som utvikler kreft.

Det er svært få menn som vaksineres mot humant papillomavirus (HPV), selv om det er like mange menn og kvinner som blir smittet av viruset. HPV-viruset kan være mer utbredt blant menn enn antatt. Det gir ekspertene nok et argument for at gutter også bør vaksineres.


Også menn kan få kreft etter å ha blitt smittet av HPV-virus.

Kreftformene er kreft i penis, endetarmen og i svelget. Jeg er en av få norske menn som har vaksinert seg mot HPV. HPV-viruset en eller flere ganger i løpet av sitt seksuelt aktive liv. Genital humant papillomavirus (HPV) er en seksuelt overført sykdom som påvirker kjønnsorganene i både kvinner og menn.


Vaksine mot HPV, Humant Papilloma-virus HPV er et virus som øker risikoen for kreft. Menn som har sex med menn kan ha økt risiko for å utvikle analkreft. Humant papilloma virus (HPV) er en av våre vanligste seksuelt overførbare infeksjoner hos både kvinner og menn, og kondom beskytter. Det er velkjent at HPV-virus kan føre til livmorhalskreft og peniskreft.


HPV virus bak økning av kreft i mandler og tungebasis. Hun har undersøkt forekomst og overlevelse hos 82kvinner og menn som er blitt diagnostisert med . HPV tilhører en gruppe virus som inkluderer mer enn 1typer. Man antar imidlertid at HPV er like hyppig hos menn, men dette er ikke så godt undersøkt. SMITTE: Enkelte virustyper med HPV overføres via seksuell kontakt.


Infeksjon med HPV-virus er den vanligste seksuelt overførbare sykdommen hos menn og kvinner. Kjønnsvorter forekommer hos cirka av seksuelt aktive . Jeg vet menn bærer på viruset symptomfritt, men jeg har kun hatt en seksuel partner de siste årene, og har aldri tidligere hatt noen problemer. Høyrisiko HPV-typer kan gi ulike former for kreft hos både kvinner og menn.


En vet ikke hvorfor noen av dem som smittes av HPV får kreft, mens . Den menneskelige papillomavirus (HPV) er faktisk en gruppe på 1relaterte virus, noen som rett og slett forårsaker vorter på hender og føtter, mens andre . Det er fordi hpv er et svært vanlig virus, særlig blant unge som bytter. Kvinner har høyere utdanning, men tjener mindre enn menn. Hvordan kan de teste en mann for kjønnsvorter om han ikke har utbrudd der og da? Noen har jo bare et utbrudd så hvordan kan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg