tirsdag 16. juni 2015

Kjerringråd mot akutt forstoppelse

Kjerringråd mot forstoppelse går ut på å blande to teskjeer med fruktsalt i en kopp med nylig oppkokt vann. Jag hater forstoppelse, jeg får det som regel akutt. Forstoppelse kan være så ille at man får veldig vondt imagen.

Det er da det er greit at det finnes hjelp og kjerringråd mot problemet med forstoppelse. Kan lavFODMAP-dietten hjelpe mot forstoppelse? Men rådene som hjelper ved akutt diaré, hjelper ikke alltid ved forstoppelse eller treg mage.


Brynjulf Barexstein har tidligere gitt følgende råd mot forstoppelse:.

Stikk en sprøyte (uten nålespiss!) med olivenolje og sprut ut dette i full fart, da garanterer jeg at noe løsner i alle fall! Har du derimot en hardnakket forstoppelse må vi gå hardere til verks ved å ta i bruk. For å få magesekken til å slappe av før du spiser er det et godt og enkelt råd å. Har du fått en alvorlig eller akutt forstoppelse må du løse den opp nedenfra, . Ved forstoppelse går man sjeldnere på toalettet enn vanlig og avføringen er har tørr og vanskelig å trykke ut. Forstoppelse og barn er en utrolig kjedelig kombinasjon som mange foreldre må gjennom en eller flere ganger i livet.


Snarveier: Årsaker; Gode råd; Behandling; Når bør du kontakte lege? Avføringsmidler til behandling av akutt forstoppelse er kun ment til kortvarig bruk. Stemmer: Tips, rå analyser og kommentarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg