mandag 1. juni 2015

Spedbarn tørr hud

Selv om de skal være skånsomme for babyens hu kan det være lurt, særlig i. Det er riktig at babyens hud ser tørr ut og flasser, men babyen gjennomgår et . Har det lille barnet rare prikker, utslett eller tørr hud?

For spedbarn er det vanskelig å regulere kroppstemperaturen, og de kan få midlertidig utslett som . Jenta er dager gammel, og i de siste dagene er huden blitt mer og mer tørr og flasser av. Jordmor undersøkte henne for dager siden og sa . Tørr hud som klør og sprekker til sviende sår er et problem for mange babyer og barn.

De vanligste utslett hos nyfødte og spedbarn. Barnehud kan bli tørr når den utsettes for hyppig vasking, kulde og tørr. Spedbarn kan ha et gulbrunt fettaktig belegg i hodebunnen kalt skurv eller melkeskurv.


I motsetning til hva mange tror, er tørr hud hos barn veldig vanlig. Fet, tykk og skjellende hud som ofte oppstår i hodebunnen hos spedbarn. Atopisk eksem gjør huden tørr, kløende og betent.


Lille jenta mi på uker har fått litt tørr hud i pannen sin. Noe som vet hva jeg kan smøre henne med ? Kan jeg bruke vanlig krem, eller finnes .

De første ukene er barnets hud ofte tørr, og den flasser av - særlig på hender og føtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg