mandag 8. juni 2015

Sprengt blodkar øye

Når et blodkar i øyet brister kalles det for subkonjunktival blødning, som indikerer at blødningen er under den ytterste slimhinnen (konjunktiva) . Får du sprengte blodkar i øyet gjentatte ganger, uten at det er noen åpenbar årsakssammenheng, bør du imidlertid søke hjelp hos en lege som . Bli ikke forskrekket om du en morgen ser deg i speilet og oppdager at det hvite i øyet er skjemmet av en stor rød flekk. Har fått sprengte blodkar i det ene øyet. Har målt blodtrykk på hjemmemåler: overtrykk 1under 100.


Normalt er det ikke farlig, en sjelden gang å få sprengte blodkar på det hvite i øyet. Da trenger en ikke oppsøke verken øyelege eller vanlig lege .

Sprenger blodkar i øyet hver dag - posted in Helse: Hei. Har ett stadig tilbakevendende problem med at ett blodkar sprenger i ene øyet hver . Sprengt blodkar i øye i forbindelse med spillinginnlegg7. BufretBlodflekker i øyet er sprenge blodkar som oppstår når øyet blir skadet eller trøtt. Noen ganger kan løfte vekter kan føre til at briste blodkar, siden det øker trykket . En venninne av meg hadde en gang et helt rødt øye (bortsett fra iris), og det kom av et sprengt blodkar i øyet såvidt jeg husker.


Jeg har et sprengt blodkar under det ene øyet som jeg ønsker å fjerne. Har sett noen reklamere med at de fjerner sånt med laser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg