onsdag 24. juni 2015

Cc senteret drammen

CC Lås Gravering AS Drammen rens og vask Trygg. Gavekortene kan brukes hos alle butikker på CC,. Vi er stolte over å kunne presentere alle de spennende butikkene vi har på CC Drammen!

Om-senteretBufretLignendeHer på CC Drammen er det for tiden stor aktivitet. Det rives, bygges, det støpes og det pusses. Dette er fordi senteret endelig oppgraderes for å henge med i . CC Drammen er under ombygging og skal stå ferdig i all sin prakt før neste sommer. Kontaktinformasjon for Torshov Bilrekvisita AS avd CC-senteret Drammen Drammen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Hvis det er slik at man får bot av å stå ved senteret så skal jeg ikke handle der. CC Drammen - CC Varehus har oppdatert forsidebildet sitt. Hver av de to etasjene i sentret får sin tydelige handelsprofil og samtidig utbedres parkeringstilbudet.


Det nye CC Drammen skal både tilby storhandel og . Det nye CC Drammen skal både tilby storhandel og småhandel. Vi fører et bredt utvalg gave- og interiørartikler, møbler, belysning og klær. DRAMMEN : Landets eldste kjøpesenter, CC Varehus på Brakerøya, sliter med tomme lokaler. Og sentret fremstår også som litt slitent ifølge de .

Ser du etter ◴ åpningstidene til Boots Apotek? Finn de siste rabattkoder, telefonnummer og åpningstider for Boots Apotek i CC Varehus,Tomtegata i på . Hos oss finner du alltid gode tilbud og et bredt utvalg av ferske brød og frukt og grønt. Og lurer du på hva du skal ha til middag, kan du få gode tips og oppskrifter . I januar startet arbeidet med byggingen nye CC Drammen, som skal utvikles for nærmere 2millioner kroner. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


Halve senteret skal rives og bygges opp igjen, og prosjektet skal foregå parallelt. CC Drammen skal bygges etter Breeam Nor standar som stiller en rekke . Kart og flyfoto over Tomtegata 3 CC Senteret, Drammen, 30Drammen fra FINN. Sektor Eiendomsutvikling satser tungt på å revitalisere CC-senteret i Drammen.


Tjenester ved Boots apotek Bien Drammen . Drammen Zoo Center AS CC Varehus Tomtegaten 30Buskerud Org. Men senteret holder ikke stengt av den grunn. Før det skal stå ferdig rundt juletider neste år blir hele .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg