mandag 29. juni 2015

Gravid salami

Et ofte stilt spørsmål på nettpraten vår er om man kan spise salami, det er mange gravide som lengter etter salamien sin. Men så satt gutten her å spiste ristet brød med salami, og du verden så fantastisk godt det luktet. Til gravide som savner salami:På Rimi idag så jeg de hadde kokt.

Hvorfor er det farlig for gravide å spise salami? Råd til spesielle grupper › GravideBufret31. Helsepersonell kan undersøke om hver enkelt gravid har slike antistoffer ved.

Når du er gravid kan du spise de aller fleste produkter fra Gilde, med noen få unntak: Unngå å spise spekemat og spekepølse, inkludert alle typer Salami. Ett ofte stilt spørsmål på nettpraten vår er om man kan spise salami, det er mange gravide som lengter etter salamien sin. Jeg sendte i går en e-post til Gilde og spurte om salami er farlig for oss gravide. Graviditet, spedbarn og babytiden - Kvinneguiden.


Ikke at jeg spiser så mye av det, kanskje slicer med salami om dagen. Salami i svangerskapet - Graviditet, spedbarn og. Gravid og salami - Graviditet, spedbarn og babytiden. Jeg spurte fastlegen min, om det var farlig at jeg hadde spist salami.


Jeg hadde betennelse i en visdomstann måned før jeg ble gravid. Jeg vet faktisk ikke anbefalt kaloriinntak pr dag for gravide men jeg. Tips for gravide er å ikke spise salami pga lang lagringstid og at det . Jeg er ca 5-uker på vei, og vet godt at man ikke skal spise spekemat under graviditeten. Men så fjern som jeg har vært, så har jeg faktisk spist .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg