torsdag 18. juni 2015

Kjerringråd mot hoste og sår hals

Plages du med hoste og har ingefærrot liggende? Da slipper du kanskje å gå på apoteket for å kjøpe hostemedisin mot sår hals og hoste. Trenger du kjerringrå tips og hjelp om hoste, tørrhoste, hoste samt sår hals, forkjølelse,.

Se dette kjerringrådet mot hoste og bli kvitt hosten en gang for alle. KJERRINGRÅD mot influensa, forkjølelse og sår hals. Akupressurpunkt mot hoste: Press forsiktig midt på tungen med en teskje i tre-fire . Lindrer sår hals, demper hoste og bekjemper bakterier.

Fra chili til iskaldt bad: Det er mye som kan forebygge og lindre sår hals. Kanskje noen av disse tipsene kan hjelpe deg? Honningsirup Honning er en svært effektiv for å lindre sår hals. En av oppskriftene som oftest brukes er . Det som virker for noen, virker kanskje ikke for andre.


Her er noen kjerringråd som du kan teste . Sår og vond hals kan være svært smertefullt og er ofte et av de første. Vi lærer deg forskjellen på tørrhoste og slimhoste og gir deg noen gode råd for hva du kan. Vaksine mot influensa finnes, og anbefales spesielt for visse utsatte grupper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg