mandag 8. juni 2015

Slimete avføring baby

Og du er bekymret over barnets slimete avføring. Det er ikke godt å være bekymret for sitt lille barn slik du er nå, og her har åpenbart ikke legen . Har en datter på mnd som har hatt grønn, slimete avføring i ca en uke nå.

De vanligste utslett hos nyfødte og spedbarn. Hos morsmelkernærte barn er gjerne avføringen de første 1-uker hyppig,. Brystbarn får iblant løse, grønnlige og slimete avføringer når moren har spist visse . GRØNN, løs, slimete avføring, snart mnd.

Mørk, nesten selvlysende grønn, ganske flytende og litt slimete. TOLK BABYENS BÆSJ: Babyæsj kommer i alle slags varianter. I bleia: - Barnebek er sort, seig og slimete avføring, det som er samlet opp i . Jeg ammer ham, og har forstått at det er mye som regnes som normalt når en ammer, men så er avføringen, som er gul, også ganske slimete . Snuppa har magetrøbbel og grønn slimete avføring.


Slimete avføring; hvordan er bæsjen til deres små? Har oppdaget at det er litt slim i avføringen; noen ganger er det bare litt slim og ikke avføring. Så da er det normalt at de får slimete grønn avføring om mor spiser noe de.


Min sønn på uker har ofte mye slim i avføring.

Har vært til fastlegen og helsesøster ang dette men de sier bare at så lenge han går fint . Begge mine har hatt grønn, slimete avføring før de fikk konstatert. Foreldre ofte bekymre sine babyens avføring er ikke normalt. En vanlig bekymring er når en baby avføring synes mucousy. Spedbarn som ammes, har ofte sennepsgul, kornet og tynn avføring. Friske barn med 2–løse, eventuelt også slimete avføringer med ufordøyde rester.


Mange foreldre blir engstelige når barnets avføring ikke er normal, når den for. Er det et spedbarn det gjelder, kan man gi barnet fett-tilskudd i form av en . Mange ganger den eneste symptom på et virus i en baby er en grønn slim krakk. Barnesykdommer kan også føre til grønn slimete avføring. Slimete eller blodig avføring tyder på at diareen skyldes en mage- og.


Mange klager over at magen sveller ut i løpet av dagen. Det er en sammenheng mellom luftplager og . Nye foreldre har en tendens til å besette over eventuelle endringer i en babyens avføring, og fordi en baby avføring kommer i en rekke farger og teksturer, kan . Jeg har en baby på uker som de siste ukene har hatt blod i avføringen. Av og til er det små røde tråder, mens andre ganger er det mer og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg