tirsdag 14. april 2015

Apocillin barn

Dråper eller mikstur anbefales til spedbarn og små barn. BufretLignendeHva Apocillin er og hva det brukes mot Vær oppmerksom på at legen kan ha. Voksne og barn over år ( kg): Vanlig dosering kan være: ml ganger i .

Her er de smarte rådene når barn må få upopulær medisin. Problemet er jo at alle foreldre krever ery-max til sine barn, og det er heller ikke bra med tanke på utvikling av resistens. Noen råd for å få i lillegutt Apocillin (penicillin)?


Apocillin - hvordan få barna til å ta den lettere?

Forum › Termin- og barselklubber › 20› April 2013BufretLignende28. Apocillin mikstur tre g daglig, 5ml morgen og midt på dagen og ml. Små barn forstår ofte ikke hvorfor de trenger legemidler. Med tålmodighet, bestemthet og enkle teknikker kan det være lettere å få gitt legemidlet til barnet.


Jenta vår er syk og må gå på Apocillin i dager, men hun står virkelig i bro hver gang hun skal få det og greier jeg å få litt i henne ved tvang, . Dere som har barn som har gått på apocillininnlegg19. Dette er særlig aktuelt hos barn, ikke minst fordi miksturene smaker vondt. Forklar barnet hvorfor det må ta medisin å forklar at det smaker. Men når ein må, så må ein, og med eit så stort barn trur eg at eg ville gått for eit opplegg der ho .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg