tirsdag 7. april 2015

Oslo søndagsåpent

Mange steder har reduserte åpningstider på helligdagene og i romjula. Sjekk åpningstider for butikker, turistinformasjoner og attraksjoner i Oslo. Ukesoversikt Hva skjer i Oslo - Fra mandag 23. Daglig oppdatert oversikt fra Det skjer i Oslo. Klesbutikker-har-sondagsapent-pa-Grnerlokka-29518b.


Det har vært søndagsåpne butikker her i lang tid. Handel og kontor Oslo og Akershus Runa Bolstad Laume synes ikke søndagsåpent er greit, .

Skal Lady og Landstrykeren til et sted i Oslo, velger de dette. En lite over søndagsåpne butikker, caféer og marked. Her kan du skue utover Oslo, og se mye av den nye arkitekturen ved jernbanetorget ovenfra, her har du . Søk etter kiwi søndagsåpent oslo ga Gule treff. Er det noen klesbutikker i Oslo som har åpent på søndager?


Til tross for forbudet mot søndagsåpne butikker velger en rekke butikker likevel å holde åpent. Søndag åpner Rema 10søndagsåpne butikker. Rema 1000-butikkene i Oslo-området som skal åpnes på søndager er disse: . Søndagsåpent; Gourmet; Snål frukt; Finn nærmeste butikk; eller finn sted manuelt. Velg fylke, Østfol Akershus, Oslo, Hedmark, Opplan Buskeru Telemark . Finn nærmeste butikk, åpningstider og søndagsåpne butikker.


Søndagsåpne restauranter på Aktiv I Oslo. Her finner du oversikt over søndagsåpne restauranter i Oslo og . Mange av de største kjøpesentrene og handlegatene holder søndagsåpent i desember. Julerushet og julegaveshoppingen er i gang og mange trenger en ekstra dag i uken til å få gjort julehandelen. Her finner du oversikt over søndagsåpne butikker . Butikkene velger selv om de ønsker å holde søndagsåpent, og kan fritt. Sentrum, 01Oslo; Besøksadresse: Karvesvingen 05Oslo.


På Grünerløkka i Oslo holder de fleste småbutikkene søndagsåpent. En nødvendighet for å få det til å gå rundt, mener gründer. Flere av våre spisesteder holder søndagsåpent. Mathallen holder åpent tirsdag til søndag hele året.


Trenger du å handle dagligvarer selv på en søndag? I Joker har vi nå over 1butikker som holder åpent på søndag - og på de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg