tirsdag 28. april 2015

P piller og kviser

Ikke klem på kvisene - dette kan gi arr og mer betennelse. Den vanligste hormonelle behandlingen for kviser er p-piller. Dette hjalp meg veldig og huden ble fin og fri for kviser og mindre fet.

Nå har jeg sluttet med diane, da dette også virker som p-pille. Jeg har en datter på år som har vært plaget med kviser i flere år. I høst begynte hun med P-pillen Loette (gratis til de under 19) fordi hun . Det er riktig at det finnes p-piller som kan hjelpe mot kviser.

Legen vil da vurdere om dine plager er så store at du bør starte med disse. P-piller en en god løsning for mange kvinner med kviseproblemer, spesielt dersom det er behov for prevensjon i tillegg. Går nå på Diane p-piller, som er det eneste jeg har prøvd som faktisk holder huden ganske fin. Se hit de som har tatt Diane p-piller for å få en.


Fungerer virkelig disse diane p-piller mot acne og? Derfor har jeg sluttet på p-piller - Helene Ragnhildheleneragnhild. BufretI tillegg blir ofte jenter anbefalt p-piller som hjelp ved en rekke helseplager, blant annet kviser, store blødninger, PMS og migrene.


Den vanligste hormonelle behandlingen for kviser er P-piller. Tidligere brukte man, i utbrakt gra P-piller, som har en direkte motvirkende effekt på Testosterone .

Syns du hud og hår har blitt fetere, hårveksten på kroppen har økt og kvisene popper frem etter at du begynte med p-piller, er det nok en gang .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg