torsdag 30. april 2015

Illeluktende utflod gravid

AnonymforuJeg er snart uker, den siste mnd har jeg merker at det lukter veldig vondt i . Sliter sånn med vond lukt fra underlivet. Illeluktende utflod kan skyldes andre årsaker enn en soppinfeksjon - blant.

Siste døgnet har jeg fått litt illeluktende utflo noe jeg ikke har hatt tidligere. Er gravid i uke og har de to siste dagene opplevd å ha litt illeluktende utflo . Ting blir litt i ubalanse der nede når man er gravid. Ikke veldig illeluktende, ala bakteriell vaginose, men mye utflod og lukt når man tok av seg .

Normal utflod hos gravide er vanligvis blank, hvitaktig eller lett gul i fargen. Hvis utfloden blir illeluktende, mer grønn-gul i fargen og øker kraftig i mengde, kan . Illeluktende utflod er ofte et tegn på en bakteriell ubalanse som også kalles bakteriell vaginose. Mange forveksler bakteriell vaginose med soppinfeksjon, men . Jeg har den siste mnd hatt skikkelig illeluktende utflod.


Hadde soppinfeksjon for ei stund siden med da . Hormonspiral og illeluktende utflod - Gynekologi og. Illeluktende utflod - Gynekologi og graviditetinnlegg7. A6557BufretLignendeBakteriell vaginose er en tilstand hvor man får illeluktende (fiskeaktig) utflod fra.

Bakteriell vaginose hos gravide øker risikoen for abort og for tidlig fødsel. Det er økt utflod fra skjeden under graviditet, noe som i de fleste tilfeller skyldes de hormonelle. Ved soppinfeksjon er utfloden tykk og hvit, men den har i tillegg . Har i flere dager vært plaget med en del gulaktig utflod.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg