mandag 13. april 2015

Bakteriell vagose kjerringråd

Lurer på om det er flere i verden som sliter med bakteriell vaginose. Bakteriell vaginose, tilbakefallinnlegg10. Helse › Doktoronline › Infeksjoner › Slik unngår du underlivsplagerBufretLignende6.

Selv om bakteriell ubalanse eller vaginose (BV) ikke er en seksuelt overførbar. Gynekologene fraråder å følge kjerringrådene vi finner i . Bakteriell vaginose (BV) er en vanlig type vaginal infeksjon som oppstår når det er en overvekst av visse bakterier i skjeden. Det er også lurt å kutte ned på inntaket av søtsaker .

Her er det noen kjerringråd som skal være til hjelp. Oppgitt: Det er Bakteriell Vaginose du har, antagelig. Tilstanden bakteriell vaginose (BV) finnes i varierende grad hos kvinner i. Bakteriell vaginose er en tilstand hvor man får illeluktende (fiskeaktig) utflod fra skjeden på grunn av endret bakterieflora i skjeden. Bakteriell vaginose er en svært vanlig skjedekatarr.


Den skyldes at melkesyrebakterier har minsket sterkt i mengde og blitt erstattet med andre bakterier. Bakteriell vaginose er en infeksjon i skjeden (skjedekatarr). Den kan være plagsom, men er ikke farlig.


Illeluktende utflod er ofte et tegn på en bakteriell ubalanse som også kalles bakteriell vaginose.

Mange forveksler bakteriell vaginose med soppinfeksjon, men .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg