mandag 13. april 2015

Lavt stoffskifte medisin

Lavt stoffskifte (hypotyreose) er en tilstand som oppstår når skjoldbruskkjertelen produserer for lite av stoffskiftehormonene. Lavt stoffskifte kan gi symptomer fra de fleste organer i kroppen. Illustrasjonsbilde: bestille medisiner på nett .

Utifra blodprøver mente legen min at jeg hadde lavt stoffskifte og gav meg umiddelbart levaxin som jeg skal ta en tabl. For dager siden - LAVT STOFFSKIFTE: Hypotyreose oppstår når skjoldbruskkjertelen. I tillegg er det noen få medisiner som har lavt stoffskifte som bivirkning.


Etter år med alvorlige plager var det en kombinasjon av naturlig og syntetisk medisin som var løsningen for Siv Cathrine Brauter(38).

Jeg fikset mitt stigende Kolesterol(Lave Stoffskifte) med Armour Thyroid USP,som har vært produsert i 100år! Likevel representerer jeg et alternativ til klassisk skolemedisin på . Lavt stoffskifte kan gi symptomer som tretthet, tristhet, tørr hud og hårtap. Både operasjoner, stråling, enkelte medisiner og enkelte medisinske problemer kan . Lavt stoffskifte (hypotyreoidisme, myksødem) er en tilstan hvor. Har jo symptomene på lavt stoffskifte, men kan jo sikkert være MANGE . Og hva kan være årsaken til at mange pasienter med lavt stoffskifte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg