torsdag 9. april 2015

Lever kløe

Sykdom i leveren kan forårsake plagsom og langvarig kløe. Siden det er ulike underliggende forklaringer, finnes ikke en behandling som er nyttig for alle. Symptointens kløe under knehaser, under huden, rygg, arm,overalt.


Eksempler på sykdommer og tilstander som kan være årsak til kløe, er langtkommen sykdom i lever eller nyrer, diabetes, graviditet og ondartet . Mens noen ganger kløende hud er vanlig, og kan skje for en rekke årsaker, kronisk, kan unrelieved kløe indikere underliggende leverproblemer. Dette ubehag starter vanligvis ut som en irritasjon eller kløe langs huden på. Enhver skade på leveren får kroppen til å opprettholde visse stoffer, inkludert salt .

UDRAMATISK: En av de vanligste årsakene til kløe er tørr hud. Fuktighetskrem kan hjelpe, men vær nøye med hvilken du velger. Kreft, lever- og nyresykdommer og nevrologiske sykdommer som MS, kan ha kløe som symptom.


Også psykiske plager kan gi sterk kløe, ifølge . Kløe i huden kan ha flere forskjellige årsaker. Blant annet tørr hu allergier og sykdommer i kroppen. Leveren er vårt største organ, og er helt essensielt i metabolismen.


Gulfarging av huden og kløe er tidlige tegn på leversvikt. Problemet er at jeg har en sånn fryktelig kløe i kroppen.

Lever- og gallesykdoDette kan føre til at gallen hoper seg opp og . I andre tilfelle vil leveren gradvis destrueres, pas. Stor lever ved biliær cirrhose (oftest) . Leversvikt oppstår når leveren mister sin evne til å fungere på riktig måte. Derfor ins vedvarende kløe akustiske signaler, vises huden normal på utsiden.


Funksjonsfeil på fordøyelsessystemet og lever fattige fører til diaré i mange tilfeller. Personen opplever intens kløe i huden, hvis det er problemer med leveren. Den største kjertel i menneskekroppen systemet er leveren. Tegn på leverskade inkluderer også gulsott, kløe, ubehag og magesmerter, hyppige infeksjoner . Ekstrem kløe på beina kan være et symptom på at noe er galt med leveren. Det er viktig at folk tar symptomene sine på alvor, sier hun.


Har vært plaget av kløe i maven (over navleområde) siden midten av. Kløe er også et symptom ved mange systemsykdommer f. En teori er at leveren påvirkes av de høye hormonnivåene i svangerskapet. Dette fører til at mengden gallesyrer i blodet øker og gir kløe hos moren.


Kløe ved leverlidelse er et symptom på hel eller delvis aflukning af afløbet fra leveren gennem galdegangsystemet. Et fåtall debuterer med avansert leversykdom .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg