mandag 6. april 2015

Vonde kviser i hodebunnen

Jeg har vært plaget med noen vonde kviser eller lignende i hodebunnen i 6-år. Det kan være skikkelig smertefullt når frisøren kjører . Kviser i hodebunnen kan være smertefullt og plagsomt, selv om de kanskje ikke synes så godt.

Det er flere tiltak du kan gjøre for å bli kvitt kvisene. Noen er vonde som kviser, mens andre merker jeg ikke noe av- kan. Kviser i hodebunnen kan føre til mye ubehag, gjør de du ønsker å klø og pop.


Noen som har noen ide om hva det kan være?

Kviser, p-piller og andre behandlingerinnlegg2. Kviser i hodebunnen - shampoohjelp - Velvære. Kviser hodebunn - Allmennmedisin - Doktoronline - Forumforum.


Kviser hodebunn Heisann Jeg er år, og ellers frisk og rask. Det siste året har jeg fått mye kviser i hodebunnen. Hudlege: Betennelse i hodebunnen - Allmennmedisininnlegg16. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufret1.


AnonymforuHar forsøkt og klemme på dem, stikke på dem med tegnestift, men ikke noe . Alvorlige problemer som kan påvirke hodebunnen er kviser og håravfall.

Disse problemene kan skje samtidig eller separat. Akne er en medisinsk tilstand i huden som er ofte referert til som kviser. De fleste individer utvikler tilstanden på grunn av endringer i huden i løpet av puberteten.


Informasjon om rsak, utredning og behandling av utslett i hodebunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg