tirsdag 21. april 2015

Langvarig slimhoste

Jeg har siden slutten av Juni vært plaget med slimhoste. Det begynte med litt kløing i halsen, ot utviklet seg til å bli slimhoste på en periode . Lungebetennelse Langvarig hoste kan også være tegn på lungebetennelse.

Den vanlige typen lungebetennelse kjennetegnes ofte med typiske tegn som feber, . Normalt er hoste ikke farlig, men kraftig og langvarig hoste kan gi ømhet i brystkassen, og noen ganger resultere i at du besvimer eller får brudd på ribbena. Hoste er vanlig under og etter ordinære luftveisinfeksjoner. Ved langvarige infeksjoner og ved slutten av uskyldige kortvarige infeksjoner er det som regel noe . Langvarig hoste (ukers varighet): Kronisk bronkitt, astma, kikhoste, kronisk sinusitt, gastroøsofageal refluks, bronkialcancer, tuberkulose, lungefibrose.


Langvarig hoste kan være forårsaket av en rekke ting. Forkjølelse og infeksjoner, men også kroniske lungesykdommer som astma og KOLS kan påvirke . I ca ett år har jeg hatt en plagsom hoste. En lege konstaterte bronkitt og jeg fikk antibiotika og ble bedre en periode, men . Min kone har slitt med en hoste som nå har vart i rundt 3-måneder uten at den.


Har slitt med langvarig hoste selv siden mai, først i forrige uke forsvant det. Hoste er et svært vanlig symptom og oppstår ved de fleste sykdomstilstander i lunge og luftveier. Vi skiller mellom tørrhoste og hoste med slim.

Akutt hoste og akutt heshet skyldes oftest virus- eller bakterieinfeksjoner i. Symptomene kan være langvarig hoste, feber som kommer og går og vekttap. Akutt hoste skyldes oftest infeksjon eller allergi i øvre luftveier der sekret renner ned og irriterer hypofarynks og larynks. Langvarig hoste kan skyldes mer alvorlig . Barnet mitt har hatt en lei hoste i lang tid og jeg lurer på hva det er? Hvilke andre årsaker kan det være til at barn har langvarig hoste? Langvarig hoste fører i seg selv til at slimhinnene blir så irritert at man fortsetter å hoste lenge etter at den opprinnelige årsaken er forsvunnet.


Langvarig hoste ved øvre luftveisinfeksjon. Lær om de vanligste typene hoste barnet kan ha. Vanlige symptomer er hoste, sårhet og smerter i hals og bryst. Ved sterk eller langvarig hoste, smerter i brystet eller pustevansker.


Min far hostet opp slim hver morgen i år, men var ellers i god form, og var aldri på sykehus i løpet av år! Sønnen min på måneder har hostet non stop siden slutten av august nå. Noe å lære av - En tidligere frisk kvinne i 40-årene oppsøkte allmennlege grunnet langvarig hoste, tung pust og tretthet. Trenger du kjerringrå tips og hjelp om hoste, tørrhoste, hoste samt sår hals, forkjølelse, å bli gravi kløe i halsen eller vondt i halsen, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg