onsdag 22. april 2015

Pollenvarsel

Sjekk pollenstatus på Or, Hassel, Salix, Bjørk, Gress og Burot. Tjenesten ble etablert i 19og senere utvidet til en landsdekkende varslingtjeneste: Pollenvarsel. Få pollenvarselet rett i lomma, last ned Pollenvarslingen som app!


Pollenvarsel gir deg daglig oppdatert oversikt over pollenspredning i hele landet. Varselet omfatter pollentypene or, hassel, bjørk, salix, gress og burot. Last ned Pollenvarsel fra AppStore og Play.


I Noreg har vi to typar, Gråor og svartor.

Det ventes i dag moderat spredning av pollen fra gress og beskjeden spredning fra burot i oppholdsperioder her på østlandet. Se på pollenvarselet for Kristiansand Norway. Les mer om høysnue og pollen på Meteovista. Pollenvarsel, varsel om mengden av pollen i luften. Pollenvarselet blir utarbeidet i et samarbeid mellom NTNU i Trondheim og Norges Astma- . Pollenvarsel, medisinsk pollenanalyse, er et varsel om forventet konsentrasjon av allergifremkallende pollen i luften.


Varselet er ment å hjelpe pollenallergikere . Noen pollenallergikere er veldig plaget, og bør derfor starte medisinering i god tid. Pollensesongen er i gang, og det er viktig å vite hva en har i vente hver dag.

Nå trenger du ikke stikke hodet ut av vinduet for å sjekke lenger - du får . Avisen melder at det er ingen spredning av bjørkepollen i østlandsområdet med Oslo, samtidig kan man i dette . Applikasjonen, som enkelt og greit har fått navnet Pollenvarsel, ble tilgjengelig 30. Denne rapporten omhandler bruk av satellittdata for forbedret pollenvarsel i Norge. Rapporten fokuserer mest på bruk av MODIS-NDVI satellittdata i måling av . Du kan skreddersy ditt eget e-postvarsel ved å velge pollentype og område.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg