torsdag 30. april 2015

Baby ørebetennelse

Dersom barnet ditt tar seg til øret og gråter mer enn vanlig, kan det skyldes en akutt mellomørebetennelse. De fleste blir bedre etter et par dager, men antibiotika . Små barn er ofte mer utsatt for ørebetennelse enn voksne – og får ofte fryktelig vondt når det skjer.

Ofte kommer den som ledd i en forkjølelse, men den kan også være eneste tegn på infeksjon. Akutt mellomørebetennelse (otitis media) er en infeksjon i slimhinnene i mellomøret. Datteren min på snart mnd har fått ørebetennelse etter en forkjølelse. Til dere som har baby med ørebetennelseinnlegg20. A279BufretLignendeAndre typer ørebetennelse er øregangsbetennelse eller betennelse i indre øret; disse vil.


Microlife Digital baby rectal termometer - rabatt på Microlife til . Tegn på ørebetennelse hos spedbarn er ofte mer usikre, skiketokter kan forekomme, især når de legger seg. Nest etter forkjølelse er akutt mellomørebetennelse den vanligste infeksjonssykdommen hos barn. Infeksjonen skyldes ofte virus, men den kan også komme av . Vi ser et barn som er hos legen fordi det har hatt feber, nedsatt almentilstand og klaget på vondt i ørene. Legen ser på trommehinnene til barnet og ser at de er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg