tirsdag 7. april 2015

Paracet pris kiwi

Vi har sjekket priser på legemidler på apotek, i butikk og i 24-timerskioskene. Paracet pris Kiwi, tabletter, 5mg paracetamol, 2kr. En pakke Paracet (5mg stk tabletter) koster bare kroner på. En vanlig pakke med Otrivin nesespray koster 4på Kiwi, men vil du . Sammenlign priser på Weifa Paracet Tablett 500mg 20stk. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


TV hjelper degs prissjekk viser at du kan spare til sammen 1kroner på å. Hvis du bruker avlange Paracet lønner det seg helt klart å kjøpe dem på Kiwi. Vanlige, runde Paracet sparer du kroner på å kjøpe i butikken. Selges paracet til barn i dagligvarebutikken?


Er hjemme med sykt barn men har ikke bil i dag. Langt til apotek men min gåtur til kiwi)0-mnd paracet (stikkpille) til en på mnd? Hvis du får Paracet og Ibux på resept hos legen, blir prisen halvert.


Paracet 5mg tabletter koster 2kroner på Kiwi og 34; Ibux 200 . Paracetamol 5mg, sakkarinnatrium, mannitol, sorbitol, smaks- og hjelpestoffer. Paracet tabletter er et reseptfritt legemiddel som inneholder paracetamol. Tablettene brukes ved kortvarige lette til moderate smerter som hodepine, tannpine, . Rema Prix Rimi Kiwi Boots Vitus ApotekForskjell Prosent.


For flytende Paracet til barn må du på Ditt apotek ut med kroner mer enn hos Rema 1000. Også de andre smertestillende produktene som er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg