mandag 20. april 2015

Slutte med smokk 3 år

Barn bør slutte med smokk før de er tre år, men det er ofte enklere sagt enn gjort. Hvordan kan vi motivere barnet vårt til å slutte? Barn bør helst slutte med smokk i toårsalderen, og barn over tre-fire år bør ikke bruke smokk.

I treårsalderen har barna fått alle melketennene, . Gutten vår som ble år for uke siden, sover nå 3e natta uten smokk, og han var enlig han selv, heller ikke klar. Jeg tok en bråslutt på smokken med Størsten når han var år og 1 . Når og hvordan skal du få barnet til å slutte med smokk, flaske, tutekopp,. Når er det egentlig på tide å slutte med smokk og hvordan gjøre dette. Hvordan får du barnet til å slutte med smokk?


Spesielt utviklet for å dekke behovene til barn i alderen 3-år. Datteren vår sluttet med smokk på dagtid da hun vr 6mnd. Ungene mine sluttet vel med smokk da de var rundt år.


MAM Baby › LivssyklusenBufretFor at tenner og kjeve fortsetter å utvikle seg som de skal, er det på tide at barnet ditt slutter å bruke smokk. Når bør barn slutte med smokk og hvorfor?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg