tirsdag 7. april 2015

Mat mot forstoppelse barn

Forstoppelse hos barn kan være veldig vondt for barnet, og som foreldre kan man bli. Eksempler på slike matvarer er banan, søt melk, loff, kaker og kjeks. For at tykktarmen skal fungere og føre avføring mot endetarmen må det være et visst . Forstoppelse er ganske vanlig hos barn, men lett å forebygge. Det gjør vondt i magen og barnet har ikke særlig lyst på mat.


Hvis ikke, kan den vonde sirkelen med hard avføring og vegring mot å bæsje, starte på nytt. Fiberrik mat hjelper sannsynligvis ved forstoppelse.

Barnet får flere avføringer og mindre smerter i magen. I en studie av barn med forstoppelse, hadde kun av . Treg mage er ikke enkelt om det gjelder en selv eller babyer og barn. Hva gjør du når små barn (0-år) har hard mage? En sjelden gang, når babyen går opp mot tre uker uten avføring, må det utelukkes en sjelden. Forstoppelse og barn er en utrolig kjedelig kombinasjon som mange foreldre må gjennom en eller flere ganger i livet.


Ved forstoppelse har barnet sjeldnere avføring enn vanlig og den er har tørr og vanskelig å trykke ut. Forebyggende råd mot forstoppelse hos barn. Jeg var ikke klar over det før nå, men det har visst vart i 3-dager.


Vi snakker om forstoppelse når barnet har avføring sjeldnere. Regelmessig inntak av mat fører til utvidelse av magesekken, økt rytmiske sammentrekninger i . Det er store forskjeller når det gjelder hvor ofte barn har avføring. Enkelte kan gå flere ganger daglig på do, andre en gang i uken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg