torsdag 23. april 2015

Klumpete hvit utflod

UTFLOD: Alle kvinner har det, og alle burde vite mye om det. Dersom utfloden din blir tykkflytene, klumpete og hvit i farge, er dette et tegn på . Soppinfeksjon gir ofte kløe og svie samt utflod som er hvit og tykk.

Masse masse hvite klumper og hvitt luktfri utflod :S Har hatt sopp før, men kan ikke huske at det var så klumpete? Id=7154091BufretLignendeDe vanligste symptomene er kløe og svie nedentil, og hvit, tykk, klumpete utflod som ikke lukter. Jeg har i lengre tid hatt klumpete utflo men ingen spesiell kløe eller lukt.


SVAR: HeiDe symptomene du beskriver kan tyde på en soppinfeksjon. Vanlige plager er svie og kløe i underlivet, pluss utflod som kan ligne på cottage cheese. Jeg har en tykk, hvit og klumpete utflo men prøvene hos legen viste at det ikke var sopp. Jeg har også tatt et par soppkurer som jeg fikk av . BufretLignendeUtflod er oftest gulfarget eller melkehvit, og forekommer i alle aldre. Unormal utflod kan ha gul eller grønn farge, klumpete konsistens og vond.


Noe hvit utflo spesielt i begynnelsen eller på slutten av menstruasjonssyklusen, . Hadde utskrapning for ett år siden etter en spontanabort, og etter det . I tillegg dannes en hvit, klumpete utflod som minner om cottage cheese og som har en ubehagelig lukt. Eggløsningsslim er utflod som ligner rå eggehvite.

Det er vanligvis klart, men kan også være hvit- eller gulaktig. Er det tørt og klumpete, vått, eller glatt? Den kan være tykk og tynn og noen ganger nesten klumpete, og allikevel er det helt normalt. Rundt eggløsning får jeg hvit, klumpete utflod som blir liggende inni meg. Merker ikke noe i trusa, men med en finger kan jeg ta ut hvite, . Utfloden består av slim fra kjertler i skjeden og livmorhalsen sammen med celler som.


Symptomene er kløe og hvit og klumpete utflod. Mange synes det er ubehagelig med utflod og begynner derfor å bruke. Utfloden er ofte tykk og litt klumpete som mange beskriver som . Har du tyntflytende grå eller hvit utflod som har en ubehagelig fiskeaktig. Det er mange som opplever at utfloden er tykk og litt klumpete, eller . Jeg har hvit og klumpete utflod ca en uke før mensen.


Før trodde jeg kanskje at det var et tegn på graviditet, men det er det altså ikke for meg. Den er tykk, klumpete og blandet hvit og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg