torsdag 16. april 2015

Bøker om graviditet

Er det noen her ute som har bøker de anbefaler til oss som er gravide for første gang. Jeg har også tenkt å kjøpe en bok til samboeren min, ser . Som gravid bruker du kanskje mye tid på å lese fakta om ukene i svangerskapet på nettet og i bøker. Men i tillegg til informasjon om kvalme, . Hva som skjer i kroppen din og med fosteret under graviditet, fødsel og i tiden etter fødsel.


Det finnes mange bøker om svangerskap, fødsel og barseltid. Biblioteket har mange interessante bøker om graviditet.

Ikkje berre fagbøker, men romanar og personlege skildringar. Jeg har jo aldri vært mamma før, så jeg går en smule akademisk til verks. Har bestilt noen bøker som jeg både har sett blitt anbefalt via whole . De siste årene har det også kommet ut bøker om uønsket graviditet, som har forekommet på andre tilfeller enn “et uhell på en fest”. Er det noen snille jenter der ute som kan gi meg et tips om en informativ og bra bok som kan være fin å lese for en nygravid blivende . Boken tar for seg fosterets vekst og utvikling i livmoren, trening og kosthold under graviditeten, ditt og barnets helse, fødselen og det nye barnet. Vil gjerne ha tips om alle bøker relatert til baby og barn.


Gro Nylander, leste endel som gravid og ble virkelig irritert . Boken om barnet: alt om graviditet, fødsel og barnets før - Manniche. Manniche-Vibeke-Boken-om-barnet-alt-om-graviditet-fo. Sendes normalt fra oss i løpet av virkedag. Illustratør, Fredriksen, Jesper; Maxmiling, Heidi.


Svangerskapsboken er en bok til den gravide. Boken inneholder informasjon til foreldre, med plass til egne dagboknotater, samt informasjon om barnets . Gratis bøker om graviditet og småbarn Om du er gravid eller allerede har spedbarn, må det jo være kjekt at Sandviks forlag gir deg gratis bøker . Kjøp boken Graviditet, fødsel og barsel av (ISBN 9788763825047) hos Adlibris. Kjøp boken Min graviditet av (ISBN 9788756784610) hos Adlibris. Som gravid er det uendelig mye man tenker og lurer på, og i denne boka får du alle svarene. Boka er en guide gjennom spedbarns- og småbarnstida for førstegangsfedre som ikke føler seg trygge på noe som helst.


Her får du hjelp til å finne bøker og videoer som biblioteket har + noen tips om. Hun har skrevet flere bøker knyttet til graviditet, fødsel og det å bli foreldre. Vänta barn på nytt : en bok om graviditet och förlossning för omföderskor (Heftet) av forfatter Ulla Björklund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg