mandag 27. april 2015

Hvordan bli frisk fra forkjølelse

Få ting så irriterende som å bli slått ut av noe så banalt som en forkjølelse. På den måten kan du spare andre for å bli smittet! Søvn er mirakelmedisinen fremfor alt, siden fins det en rekke medikamenter, .

Spis sunt, både for å forebygge og for å bli fortere frisk, vær i ro og unngå fysiske overanstrengelser mens . Når du likevel føler at en forkjølelse er på vei, er det fortsatt noen ting du kan gjøre for å lindre plagene og bli raskere frisk. Jeg vil derfor heller si: Spis sunt, både for å forebygge og for å bli fortere frisk, vær i ro og unngå fysiske overanstrengelser mens. Når det kommer til hvordan vi kan vite om det er forkjølelse eller .

Det vil si at det er ingen måte å bli fortere frisk, men man kan ta sine. Mange har sikkert prøvd å knaske rå hvitløk i håp om å bli friske. Influensa og forkjølelse i januar eller så fort kulda kommer er ganske. Derfor gjør jeg egentlig det meste for å bli fort frisk, jeg vil jo tilbake på . Forkjølelse svekker almenntilstanden betraktelig, men her finner du hjelp mot problemet. Og hvordan kan antibiotika være bra mot et virus-angrep?


Er så desperat nå, jeg vil så gjerne bli frisk akkurat pga. Det er ikke alltid så lett å vite når man skal være hjemme med forkjølelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg