mandag 27. april 2015

Hvordan sette inn p ring

NuvaRing er en vaginal prevensjonsring ( P-ring ) som brukes til å hindre graviditet. Sett inn ringen på den første dagen i syklusen din, eller den første dagen i menstruasjonen, hvis det er. Ulempen er at du må huske å ta den ut og sette den inn til riktig ti og det er derfor muligheter for å bruke den feil.

P-ringen klemmes sammen mellom pekefinger og tommel og settes inn i skjeden. Det er ikke viktig hvordan den er plassert i skjeden, bare den settes inn slik at det føles komfortabelt. Ulemper: Må huske å fjerne og sette inn ny p-ring. Hvis du glemmer å sette inn en ny p-ring, så den ”ringfrie” perioden blir lengre enn dager, må du straks sette inn en ny .

P-ring skrevet i Prevensjon: Kan noen fortelle meg hvordan man. Er det noen som har erfaring med P-ring som kan fortelle litt. P-ringBufretLignendeØnsker du å vite mer om p-ring og hvordan en kan forskyve eller hoppe over.


Glemt å sette inn p-ring Hvis du glemmer å sette inn ny p-ring etter ringfri pause, . Du skal sette inn ny ring selv om du fortsatt har blødning. Kvinnen legger selv ringen inn vaginalt, ring per måned. Medisinsk sett er det sannsynligvis verken noen fordeler eller ulemper med å ha hormonfrie.


Vel, jeg har pleid å få mensen dagen før jeg skal sette inn ny ring. Nuvaring (p-ring) - ta ut etter uker i stedet for 3?

Noen som har erfaringer med p-plaster eller p-ring? P-ring og ting som puttes oppi der - NybaktMammaforum. Jeg vurderer p-ring som prevensjon pga lavt hormonnivå, men jeg lurer på en ting: Hvordan ligger ringen i skjeden og hva skjer når man feks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg