fredag 17. april 2015

Brulidine

Desinfiserende krem ved hudinfeksjon, sår, kutt eller infisert eksem. Brulidine er et reseptfritt legemiddel som inneholder virkestoffet dibrompropamidinisetionat, . Indikasjoner:Mikrobielt eksem, seboreisk eksem. Desinfiserende sårkrem for overflatiske hudinfeksjoner, sår, kutt.


Hva Brulidine er og hva det brukes mot Dette legemidlet er reseptfritt. Hun svarte at de var HELT ulike, og at Brulidine var det som tok bakterier, mens Betnovat var noe helt annet ;) Kan de ikke lære sine ansatte . Kjøp Brulidine Krem hos Vitusapotek, en av landets største apotekkjeder.

Brulidine er en desinfiserende sårkrem som kan brukes for overflatiske sår, kutt og hudinfeksjoner. Brulidine - effektiv sårkrem for liten og stor. Brulidine forebygger og behandler overflatiske hudinfeksjoner ved små sår og kutt. Brukes ved eksem som er infisert med bakterier ved seboreisk eksem (en betennelsesaktig eksem med tørr, fuktig eller fettete skjelling i huden). Brulidine er en antiseptisk krem mot infisert eksem.


Det er mye brukt som sårkrem for overflatiske hudinfeksjoner, sår og kutt. Brulidine cream contains the active ingredient dibrompropamidine, which is is an antimicrobial agent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg