onsdag 29. april 2015

Apotek sandaker senter

En friskere hverdag- for kunder over hele landet. Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med over 2apotek og flere enn 20medarbeidere som liker . Sandaker: Vitusapotek Sandaker Sandaker senter Sandakerv.

Vitusapotek Sandaker, præsentation af sted og åpningstider. Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta . Apotek er et komplett apotek som tilbyr et mangfold av trygge produkter og tjenester.

Dersom du opplever bivirkninger utover det som står på pakken, bør du informere apoteket eller fastlegen din. I Apotek finner du i tillegg til våre legemidler et spennende utvalg av produkter innen helse- og velvære.

Ved utgangen fra T-banen på Sinsen ligger en REMA 10og apotek. På Sandaker senter, som ligger tre minutters gange unna, finnes det bokhandel, optiker, . Trivelig nærsenter med butikker og flere hyggelige spisesteder. Sandaker Senter Puben på Sandaker senter er en erketypisk. Sandaker senter med apotek, Vinmonopol, Coop Mega, blomsterhandel etc. Vi har også Sandaker Senter, som blant annet har apotek, vinmonopol, bibliotek.


Lilleborg er en kort rusletur unna, med en utsøkt Sultan butikk med all verdens . Gangavstand l Storo storsenter med 1bu kker, samt. Apotek Gruppen AS,; Sykehusapotekene HF,; Vitusapotek Sandaker Senter. Vitusapotek Tveita Senter is a new Pharmacy opening in June 2014.


Vitusapotek består i dag av 1apotek med over 6medarbeidere. Apoteket er lokalisert på Sandaker senter og har åpningstid .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg