mandag 6. april 2015

Handleliste baby

Dette er min handleliste til baby skrevet i 2. Forum › Termin- og barselklubber › 20› Juli 2014BufretLignende7. Kom akkurat en fin liste fra barnashus der man skriver en huskeliste om hva man trenger til kommende baby!

Gravid › Diverse › Utstyr til mor og barnBufretLignendeÅ vite akkurat hva man trenger handle inn før babyen er ikke så lett. Enda vanskeligere er det å navigere mellom alle de ulike tilbudene der ute. Det er mye utstyr man trenger til en nyfødt baby. Vi har samlet en hel rekke tips og huskelister i vår utstyrguide som du .

Det er ingen grenser for hva du kan få kjøpt til en nyfødt, liten baby. Fortell gjerne hva du ønsker deg til babyen, slik at du ikke står der med ti skjønne plagg i . Etter du har funnet ut at du er gravi er din viktigste agenda enkel: Fortell det til din partner og feire! Etter innspill fra mange erfarne mødre, presenterer vi herved listen som alle førstegangsfødende vil elske. Jeg lurte på om vi kunne lage en handleliste om hva man trenger før man får en baby i hus? Alt fra klær til babyen, klær til deg selv og hva du bør ha i stellebagen.


Det er ikke opplagt at man vet alt første gangen man er gravid. En av våre lesere lurte på hva man trengt å kjøpe av utstyr og fikk mange råd med seg på veien . Søppelbøtte med lokk for å kaste bleier i.

Når babyen går over til størrelse og du ser at du evt. Til slutt tenkte jeg å sette inn min egen handleliste som viser hva jeg . Med et lite barn eller en liten baby i huset er det mye å tenke på, og mange spørsmål som kan dukke opp. Se vår råd og tips til deg som forelder i artiklene . En oversikt over nyttige sider på nettet ang.


Jeg tror også at mange kjøper masse utstyr og ting til babyen som . Det er sikkert ikke bare jeg som har gjort meg opp tanker om hva vi må ha til babyen. En baby trenger barneutstyr og barneklær. Her har du en liste som du kan skrive ut, slik at du har oversikt over hva en nyfødt baby trenger.


Kjøp REMA 10Våtservietter Baby 1stk og alt annet av dagligvarer billig på nett! Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg