fredag 19. februar 2016

Brystsmerter hos barn

Brystsmerter er en svært vanlig plage hos både unge og eldre. Noen har smerter over lengre ti andre har kortvarige og mer akutte smerter. I tillegg til brystsmertene har han hatt influensa, omgangssyke, vondt.

Smerter i brystkassen hos barn skyldes knapt noen gang hjertesykdom. Er barnet ditt klaget over brystsmerter ofte? Vel, det første skrittet mot å håndtere en slik situasjon er - ikke å få panikk.


Hjertesykdom hos barn er veldig sjeldent, og i den grad de har.

En hyppig årsak til brystsmerter er betennelse i bruskovergangene mellom. Kostokondritt er en tilstand som kan forekomme hos barn så vel som hos voksne. Brystsmerter kan dreie seg om alt fra bagatellmessige årsaker, som.


Tilstanden kan forekomme hos både barn og voksne. Brystsmerter er et skremmende symptom, en som folk flest forbinder med hjerteinfarkt og hjerte-problemer. Det er ikke mindre skremmende når det oppstår hos . Brystsmerter betegner smerter som oppleves å komme fra brystet, og kan ha både psykiske og fysiske.


De fleste gangene skyldes brystsmerter noe helt ufarlig hos ungdom, f. De fleste tilfeller av brystsmerter hos barn og ungdom er helt ufarlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg