tirsdag 9. februar 2016

Prevensjonsmidler uten hormoner

Mange kvinner opplever bivirkninger ved bruk av prevensjon, og bytter til prevensjon uten hormoner. Vi gir deg oversikt over hvilke alternativer som finnes av hormonfrie prevensjonsmidler. Kobberspiral hindrer graviditet, uten å inneholde hormoner.

Foreløpig er det også det eneste prevensjonsmiddelet som finnes for menn. For kvinner finnes det prevensjonsmidler både med og uten hormoner, men disse . Det finnes flere typer prevensjon med hormoner: Prevensjon som bare. P-stav; Hormonspiral; P-sprøyte; Minipille (p-pille uten østrogen).

Noen som har noen tips om prevejsonmetoder uten hormoner? Prevensjon uten hormoner - Kropp og helseinnlegg11. Utvalget av prevensjonsmidler er så bra, at det finnes et alternativ til alle,.


P-pille uten østrogen er, i motsetning til tradisjonell minipille, like sikker. Minihormonspiralen er ganske ny, og inneholder mindre hormoner enn den . Noen passer best for unge jenter uten et fast forhol andre egner seg best. Og ønsker man et prevensjonsmiddel med bare ett hormon, kan . Det hadde gitt en sammenliknbar kontrollgruppe som bruker prevensjon uten hormoner. Så kunne man fulgt kvinnene og sett på andre faktorer .

Frigivelsen av hormoner gjennom huden er jevn, og påvirkes ikke av. Uønsket graviditet kan inntreffe etter et samleie uten prevensjon, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg