tirsdag 9. februar 2016

Råd mot forkjølelse

Det er vanskelig å kvalitetssikre råd for forkjølelse, siden det alltid vil være en diskusjon om . Vi blir aldri helt immune mot forkjølelse fordi forkjølelsesvirusene endrer seg ofte. Heldigvis finnes det gode råd og produkter som kan hjelpe mot plagene.

Ligger du utslått med druer og ukeblader? Vi er nå inne i høysesongen for forkjølelser og influensa, og da er det godt å vite at det finnes mange gode og . KJERRINGRÅD mot influensa, forkjølelse og sår hals. Et gammelt godt råd mot forkjølelse og hoste er å tygge varme tyttebær.

Lindrer sår hals, demper hoste og bekjemper bakterier. Her på Kjerringråd kan du få hjelp mot forkjølelse og andre sykdommer. Tørrhoste kan være så ille at man ikke får sove så her trengs det gode råd. Smil til livet Glede, optimisme, et positivt livssyn og avslappethet er effektive midler mot forkjølelse. Det blir langt vanskeligere for angripende og hosteskapende.


Det er ellers vanskelig å kvalitetssikre råd for forkjølelse, siden det alltid. Kronisk syke og eldre over år bør derfor vaksineres mot influensa. Gode råd ved forkjølelseHar du kommet på etterskudd med forebyggingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg