tirsdag 9. februar 2016

Syvende himmel bodø

Da jeg var i Stavanger for en ukes tid siden måtte jeg selvsagt innom syvende himmel, og det ble fire kjoler til slutt! Norges fremste hud-, kropp- og spa-klinikker. Fordelt på tre avdelinger lokalisert i Salten-distriktet har vi .

Fra oppstarten i 19har bedriften vokst til behandlingsrom fordelt på to avdelinger. Skolen er et års fulltidsstudie med undervisning på dagtid. Utdanningen følger offentlige godkjente læreplaner for vgog vg3 . Kontaktinformasjon for Syvende himmel AS Bodø, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Adresse: Syvende Himmel Storgata 80Bodø Tlf: 75504550. Klikk her for å finne flere klinikker nær Bodø . Syvende Himmel AS har besøksadresse Storgata 80Bodø. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AVD under bransjen Frisering og annen . Himmel - en opplevelse som løfter deg flere hakk over hverdagen og som gir deg etterlengtet rekreasjon. Bedriften Syvende Himmel AS i Bodø i Bodø kommune driver innen bransjen frisør.


Kontaktperson: Guri Elisabeth Andreassen. Syvende Himmel har besøksadresse Storgata 80Nordland.

Massasje, hudpleie, SPA på tre avdelinger. Spa - avd BodøSpektrum er Norges beste SPA med unike fasiliteter for . Velkommen til Bodøs beste SPA og hudklinikk. Vi strekker oss hver dag til det ytterste for a levere det beste og tryggeste til deg som kunde.


Velkommen til Syvende Himmel As på Zenguiden. Se kontaktinfo, kart og erfaringer med terapeut. Og det blir ikke bare én, men to store nyheter hos klinikken. Ernie - i den syvende himmel av Bud Grace - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv!


Syvende Himmel AS Forretningsområdet er Aromaterapi, Hudpleie, Massasje,. Ståle Solbakken i syvende himmel etter syv scoringer og storseier over Alta. Men det som virkelig satte meg i den syvende himmel var.


Her var alle ingrediensene på plass for en dag i den 7. Syvende himmel AS, Storgata i Bodø, Telefon med Åpningstider og Kjøreanvisninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg