torsdag 4. februar 2016

Skjoldbruskkjertel betennelse

Tyreoiditt er en betennelse i skjoldkjertelen (tyreoidea). Tyreoidea kalles på norsk for skjoldkjertelen eller skjoldbruskkjertelen. Du har det som blir kalt Hashimotos thyroiditt - ein betennelse i skjoldbruskkjertelen som ofte medfører lavt stoffskifte etter månader og år.

Diffuse symptomer kan skyldes sykdom i skjoldbruskkjertelen. Man kan også være født med lavt stoffskifte, ha betennelse i kjertelen, eller . En betennelse i skjoldbruskkjertelen er ganske vanlig. Hva er et skjoldbruskkjertelbetennelse, hva er symptomene og hvordan skjoldbruskkjertelbetennelse .

En slik betennelse vil påvirke både våre psykiske og fysiske egenskaper,. TEMAER: behandling, betennelse, Hypertyreose, skjoldbruskkjertelen, symptomer. Skjoldbruskkjertelen regulerer kroppens stoffskifte. Hvis det er et problem med skjoldbruskkjertelen, er det sannsynlig at kjertelen blir betent . Betennelse i skjoldbruskkjertelen eller thyroiditis, er en akutt, subakutt og kronisk.


Det mest vanlige er kronisk autoimmun tyreoiditt, mens akutt . Tyreoiditt, betennelse, som regel autoimmun, i skjoldbruskkjertelen. Betennelse i skjoldbruskkjertelen kan øke risikoen for utvikling av kreft i denne. Dersom det oppdages en kul i skjoldbruskkjertelen eller på halsen skal det i . Vanligvis skyldes hypotyreose svikt i skjoldbruskkjertelen. De vanligste årsaker er gjennomgått betennelse i skjoldbruskkjertelen som følge av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg