tirsdag 16. februar 2016

Væskefylte blemmer i lysken

Disse svarene ofte føre til utvikling av kløe og utbruddet av væskefylte blemmer, eller blemmer, i de berørte hudområder. I de fleste tilfeller, blemmer sprekke og . Jeg har et slags utslett på innsiden av låret helt oppe ved lysken, nesten mellom beina.

Utslettet går så videre til nakken, overkroppen, lysken og rundt kjønnsorganene. Etter hvert vil væskefylte blemmer bli synlige. Dermatitis er en tilstand av huden i underlivet eller lysken når en hud utslett vises.


Eller se har du en brun utslett, i stedet for en som er rød uten blemmer?

Blemmen blir da litt håven noen dager etterpå men forsvinner til slutt. Hvis du har dette på ytre kjønnslepper, i lysken og opp mot låret og det har kommet etter . Vi regner at alle typer blemmer, store eller små, er forårsaket av skade av vevet i huden. I denne artikkelen kan du lese mer om ulike årsaker til blemmer. Genital herpes er en infeksjon i underlivet som gir små, væskefylte blemmer og sår på kjønnsorganet. Tilstanden kan gi en sviende og kløende . Herpesviruset kan gi kviser og blemmer på kjønnsorganene, men du kan ha det uten symptomer.


Jeg har også hatt byll i lysken før, å var en gang på legevakten siden det. Jeg får disse byllene i armhulene, på rompa, på låret, i lysken og i .

HSV angriper cellene i overhuden, og det dannes væskefylte blemmer. Fra overhuden beveger HSV seg via nervebanene inn til nerverøttene. Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen. Utslettet kan også komme i nakken, på overkroppen, i lysken og rundt. En type brennkopper har væskefylte blemmer som revner og etterlater . Noen ganger oppstår også væskefylte blemmer (pustler).


Det er sjelden eksem i bleieområdet, men eksemutbrudd i lysken er ikke uvanlig. Kløende utslett som etter 1-dager utvikler seg til 2-mm store blemmer med klart innhold. Etter hvert tørker blemmene inn og danner skorper . Det er som regel mange blemmer, i tillegg til at man typisk blir syk på . Herpes smitter ved direkte kontakt mellom blemmer og sår. Etter noen døgn oppstår væskefylte blemmer som sprekker og gir sårdannelse.


Første gangen sykdommen bryter ut, kan man få feber og svulmende lymfekjertler i lysken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg