torsdag 25. februar 2016

Solkrem ansikt

Huden i ansiktet og på leppene er spesielt utsatt i solen. Høy faktor er derfor viktig for å unngå rynker og hudkreft senere i livet. Vanlig solkrem tas ofte frem når vi skal sole oss, men ansiktet trenger beskyttelse med en gang sola titter frem, lenge før bikinisesongen starter, sier Gunhild .

Med disse gode solkremene for ansiktet, kan du fange solens stråler med god samvittighet. Ikke bare har de høy solfaktor og UV-beskyttelse, . Men en solkrem beskytter du huden mot tidlige alderstegn og uttørring. Kremen du finner her er tilpasset ansiktet, slik at du enkelt kan legge fuktighetskrem eller . Bredt utvalg på testet Solkrem for Ansikt. Alltid lave priser og gratis frakt over 29-. Solkrem for ansiktet fra Biotherm, Clarins, Shiseido og Lancôme finner du hos VITA Exclusive.


Vi er autorisert forhandler av Biotherm, Clarins, Shiseido . Capital Soleil Solkrem Dry Touch SPF er en mattende solkrem til ansikt i solfaktor til kvinner og menn som har en tendens til å få en blank og skinnende . Prøv en oljefri solkrem eller kanskje bruk mineralfoundation der du er aller. Den tynne huden i ansikt og på lepper er spesielt utsatt i solen, og trenger derfor ekstra beskyttelse. Velg en solkrem til ansiktet som passer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg