torsdag 11. februar 2016

Sykehusapoteket kristiansund

I våre sykehusapotek kan du ta ut resepter, få råd og veiledning om medisiner, få farmasøytiske tjenester og kjøpe apotekvarer. Sykehusapotekene i Midt-Norge HF leverer alle medisiner som brukes ved sykehusene i Midt-Norge. Kontaktinformasjon for Sykehusapoteket i Kristiansund Kristiansund N, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Sykehusapoteket i Kristiansund Helse Nordmøre og Romsdal HF Kristiansund sykehus Herman Døhlensv. Kristiansund Telefon: Telefaks: . Sykehusapoteket i Kristiansund har ansatte, hvorav farmasøyter og apotekteknikere.


Vår publikumsavdeling betjener både ansatte og . Sykehusapoteket i Kristiansun adresse, telefon, telefaks, e-post, kart. Sykehusapoteket i Kristiansund fra , Møre og Romsdal. Sykehusapotekene i Midt-Norge HF er ett av seks helseforetak i foretaksgruppen Helse Midt-Norge.


Sykehusapotekene i Midt-Norge er en selvstendig juridisk . Sykehusapoteket i Kristiansund søker etter Sykehusfarmasøyt i fast 1 stilling med hovedarbeidsområde klinisk farmasi.

Juridisk selskapsnavn, Sykehusapoteket i Kristiansund. Gateadresse, Herman Døhlens vei 6508 . Vår overordnede oppgave er: å levere farmasøytiske tjenester for å kvalitetssikre legemiddelbruk å sørge for en sikker en kostnadseffektiv . Velkommen til Sykehusapoteket I Kristiansund! Sykehusapoteket er en del av Helse Midt-Norge. Vi har et bredt utvalg av legemidler og apotekvarer tilpasset . Sykehusapoteket I Kristiansund på stedet Herman Døhlens v med telefonnummer: +477158554 adresse og interaktivt kart.


All informasjon om Sykehusapoteket i Kristiansun det offisielle utsalgsstedet for skjønnhetsprodukter fra La Roche-Posay i Kristiansund N. Sykehusapotekene i Midt-Norge består av sykehusapotekene i Kristiansun Molde Trondheim og Ålesund. Sykehusapotekene i Namsos, Levanger, Trondheim, Kristiansun Molde og Ålesund. Foretaksadministrasjonen er lokalisert i TrondheiBesøksadresse: Prof.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg