mandag 29. februar 2016

Vitaminer b

B-vitaminer bidrar til å øke og hjelpe stoffskiftet, samt styrke nerveceller og muskler i kroppen. De anvendes i celleproduksjonen, og er godt . B-vitaminene har ulike oppgaver og kan ikke erstatte hverandre.

B-vitaminer er en fellesbetegnelse på flere vannløselige vitaminer med en rekke ulike funksjoner i kroppen. Her kan du lese mer om ulike B-vitaminer. Vitamin B er en fellesbetegnelse på en gruppe vannløselige vitaminer med mange felles egenskaper. Det er ulike b-vitaminer den dag idag, som alle fyller .

For å ha det bra og holde seg frisk trenger du åtte ulike typer av livsnødvendige vitaminer. Av de er vitamin B1 folsyre (folat) og Bde viktigste. B-vitaminer er nødvendig for mange av kroppens grunnleggende funksjoner. Mangel på B-vitaminer kan påvirke helsen negativt på flere måter. B-vitaminene omfatter en gruppe vannløselige vitaminer som inngår i hverandres opptak og omsetning i kroppen.


Lenge var det en udelt sannhet at høye nivåer av B-vitaminer i blodet var bra for oss. Men nyere forskning viser at bildet er langt mer nyansert. Collett B-vitaminer gir et verdifullt tilskudd av ulike B-vitaminer.


Bog Bbidrar til å opprettholde normal hud.

Bspiller en rolle i celledelingsprosessen og til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg