fredag 19. februar 2016

Symptomer på brennkopper

Brennkopper er en betennelse som skyldes en bakterie. Symptomer på brennkopper; Behandling av brennkopper; Forebygge smitte av brennkopper; Hva vil . Inkubasjonstiden er på 4-dager, fra man blir smittet til symptomene kommer. Gå til Symptomer og forløp - Vanlig brennkopper begynner med vesikler, fra noen få millimeter til et par centimeter, med blakket innhold om de ikke . Når du først har fått brennkopper i hus, kan de være vanskelige å bli kvitt.


De første symptomene er et rødt område eller sår med blemmer. Brennkopper er en overflatisk betennelse i huden forårsaket av bakterier.

Søk enkelt i alle våre symptom- og sykdomsomtaler . Brennkopper (impetigo) er en overflatisk hudinfeksjon som skyldes bakteriene gule stafylokokker eller gruppe A-streptokokker. Brennkopper begynner som regel med at det går betennelse i en liten rift, men barnet kan også få brennkopper uten å ha sår og rifter i forveien. Brennkopper (impetigo) er væskefylte blemmer eller sår i huden som skyldes infeksjon med bakterier. Brennkopper smitter lett og barn bør holdes . Ved brennkopper får barnet gjerne blemmer i ansiktet, på hendene og på armer og ben.


Småsår er kan være inngangsporter for bakterier, og bør stelles godt. Bruk gjerne engangshansker ved stell av brennkopper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg