torsdag 4. februar 2016

Fotsopp neglesopp

Neglesopp kan oppstå ved at en fotsoppinfeksjon sprer seg til neglene eller. Kan du gi meg en utfyllende metode for behandling for å bli kvitt negl og fotsopp på føttene, og i tilegg forholdsregler. Tilstanden er mer vanlig blant idrettsutøvere og svømmere ettersom det fuktige, .

Neglesopp er en kronisk og hyppig forekommende tilstand som sjelden gir alvorlige symptomer. Neglesopp forekommer hos 2- i normalbefolkningen, men . Legemidler i praksis - Neglesopp er en kronisk og hyppig forekommende tilstand som sjelden gir alvorlige symptomer. Trenger du kjerringrå tips og hjelp om neglesopp, fotsopp eller neglsopp, så finner du det her.

Dette gjør at den ikke renner bort så lett etter at man har hatt den på, sier innsenderen. Neglesopp smitter på akkurat samme måte som fotsopp, men det sies at . Fotsopp, det kan smitte over til tånegler. Skader på negler kan disponere for neglesopp.


Idrettsfolk og personer som bruker tett fottøy eller ofte er fuktige på . Neglesopp og fotsopp er i utgangspunktet det samme. Forskjellen på de to er at neglesopp sitter i negleplaten og fotsopp sitter i huden. Brukes mot fotsopp og soppinfeksjon i og rundt skjedeåpningen.


Canesten krem inneholder soppmidlet klotrimazol som virker mot flere typer sopp, bl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg