mandag 22. februar 2016

Hvordan ser sopp i underlivet ut

UBEHAGELIG: Kløe i underlivet kan være soppinfeksjon. Den største forskjellen er hvordan utfloden ser ut og lukter, så vi kan skille litt på det . Hva må skje for at færre dropper ut av videregående? Svie i underlivet, kvit klumpete utflod (er rundt skjeden hver gang jeg ser) og det lukter ingenting. Soppinfeksjon er ikke farlig, men kan være veldig ubehagelig.


Hvordan ser man om man har fått sopp i underlivet? Man kan selv forsøke å behandle dette med å bruke en .

Det går ikke akkurat å se om man har sopp i underlivet for det kan oppleves litt. Når det ikke er til å holde ut er tannkrem helt eventyrlig bra. Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og. Kronisk soppinfeksjon i underlivet mente gynekologen. BufretLignendeJeg tror jeg har sopp i underlivet, men tør ikke å gå til lege.


Av og til er det slik at legen må skrive ut et annet soppmiddel enn det du får kjøpt. Jeg lurer på en ting når det gjelder sopp. Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig. Soppinfeksjoner er lite smittsomme, men vi ser av og til at candida kan pendle fra den ene .

Soppinfeksjon i underlivet heter candida vaginitt på det medisinske fagspråket,. Hvis du har sensitiv hud kan såpe og vann tørke ut underlivet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg